Followers

Monday, January 2, 2012

misi beli komputer riba...




Assalamualaikum...
salam 2o12, salam sayang...

31 Disember baru2 ni, cik abg, pakcik Q atau faruqi , 
tuan belog ni dan anak2 p Kompleks Bukit Jambul atau org panggil BJ ja...hihi.
sebelum p bj kami p sarapan dulu.
pas kenyangkan perut baru ke bj.









kami p bj utk tolong belikan komputer riba kat adik ipar, fahmi.
sementara cik abg uruskan pembelian benda tu, sempat ku p kedai buku Popular sat utk beli alatan sekolahku mcm pen dan mcm2 lg.






dah siap beli terus p mkn sbb dah pukul 2 lebih kalau tak silap.
ku tak mkn pun.cik abg, faruqi dan anak2 ja mkn sbb ku kenyang lg waktu tu.
ku minum each a cup ja.cool blog ada kat tingkat lain tapi letih pulak nak naik.lain kalilah kita cuba perisa cool blog yg dicadangkan oleh adik ipar, siti dan kawan, zte.




ni cik abang tngah wat itu ini kat komputer riba fahmi.




petang smlm iaitu 1.1.2o12 fahmi sampai umah kami.dia bertolak dr langkawi selepas habis cuti pertengahan semester.pastu dia mai sini utk ambik komputer riba yg kami tolong p beli tu.
mlm tadi kami bawak dia keluaq makan.
suka sgt mkn kat serai cafe ni sbb chicken chop dia sedap.satey kat gerai tepi tu pun sedap.




budak2 ni syok la sbb pak menakan depa mai...hihi.



pagi ni fahmi dah nak balik ke kampus sbb esok dah nak mula kelas.
esok juga masing2 akan mula bekerja setelah bercuti tahun baru.
selamat memulakan tugas masing2 dgn rajin ye...hihi.
ok
wassalam

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nani: tolong beli laptop adik ipaq i hehe.

    ReplyDelete
  3. bleh ler bawak kami merasa chicken chop sedap nanti yeee:)

    ReplyDelete
  4. kaklong anis:eh buleh buleh nnt mai tau hihi

    ReplyDelete

:) :D ;) B-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...