Followers

Thursday, January 26, 2012

dari D Nur Beauty House

Assalamualaikum....
salam sayang...


alhamdulillah sudah sampai bungkusan dari D Nur Beauty House...
ku telah membuat pesanan salah satu produk yang kawanku jual...
mudah-mudahan dengan izin Allah ku akan serasi dgn produk ni...


ku kenal Nur ni dari laman sosial fb ni lama dah dan syukur kami masih berhubung...
memandangkan ku dah jarang sgt2 ngadap fb tu, jadi lebih senang mesej/telefon ja.
dah lama dah bersembang kat fb/mesej tapi tak pernah pun beli barang dari kedai dia tu.
ni kali pertama beli drp dia.


barang yang ku beli ni mudah ja dapat di kedai2 kawasan ni tapi saja ja nak beli drp dia dgn niat nak tolong perniagaan kawan2...walaupun mungkin dia dah ramai pelanggan tp sbg kawan nak juga kita sokong dan beli barang2 dr kedai dia kan.

apapun, mudah berurusan dengan Nur ni...
moga2 murah rezeki dia sekeluarga.



kalau ada sesiapa yang berminat nak beli brg dari kedai Nur ni boleh tengok kat:-


fb Nur 


fb D Nur Beauty House




ok
wassalam

5 comments:

  1. NANI:EHEM EHEM...HAHA...NNT PAE MESEJ TANGPA BRG TU..

    ReplyDelete
  2. nurul ( D Nur Beauty House)June 29, 2012 at 4:11 PM

    salam... test2...

    ReplyDelete
  3. Wslm nur...wah dah boleh buka blog ye nur...besnye!

    ReplyDelete

:) :D ;) B-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...